Gå til hovedinnhold

Airmaster lanserer RC 1000 – en kjølemodul til AM 1000

Hos Airmaster opplever vi en økende etterspørsel etter effektiv kjøling av blant annet klasserom.

Det er ingen tvil om at et økt fokus på et godt inneklima er viktig, spesielt fordi det forbedrer barnas trivsel og velvære.

«Vi opplever at kunder etterspør kjøling av klasserom i mye større grad enn tidligere», sier CCO hos Airmaster, Lasse Mikkelsen. «Vi har derfor videreutviklet den svært populære AM 1000, slik at vi kan tilby muligheten til å kjøle ned blant annet klasserom. Dette er en fleksibel løsning som kan velges når man vurderer en AM 1000 og er spesielt egnet i lokaler med vinduer vendt mot sør, som lett blir veldig varme i løpet av en skolehverdag med mange elever og høy aktivitet», fortsetter Lasse Mikkelsen.

Fordelene med RC 1000 er store

Det er tenkt på detaljene i utviklingen av RC 1000, som skal monteres på en AM 1000. Den beholder nemlig samme ytelse og lave lydnivå som AM 1000 er kjent for. RC 1000 har en kapasitet på opptil 7 kW, noe som betyr at den kan oppretthol­de en lav innetemperatur i de aller fleste lokaler hvor en AM 1000 er installert. Enheten kan styres via Airlinq Online, akkurat som de andre Airmaster-anleggene.

«For å imøtekomme alle de individuelle behovene vi ser i markedet, har vi laget en fleksibel løsning som gjør at systemet kan designes slik at det kun er størrelsen på kjøleren som avgjør hvor mange anlegg som kan kobles på.

Kundene kan nå få både et sunt inneklima med vårt desentraliserte ventilasjonsanlegg, kombinert med mulighet til å senke romtemperaturen. Dermed blir det mulig å opprettholde komforten også på varme dager». Sier Lasse Mikkelsen.

Les mer om den nye RC 1000 kjølemodulen til AM 1000 her.

Kontakt oss dersom du vil vite mer om desentralisert ventilasjon

Vårt kompetente salgsteam står klare til å besvare dine spørsmål og gi deg råd om alt fra dimensjonering og konfigurasjon, til plassering og prosjektering – slik at du kan finne riktig anlegg for dine behov.