Gå til hovedinnhold

Et bedre inneklima med desentralisert ventilasjon

Alle har rett til et godt  inneklima

Hos Airmaster mener vi at alle har krav på et godt inneklima. Det skaper de beste forutsetningene for å lære, være kreativ, utvikle seg, prestere og ha det godt. Med våre fleksible og intelligente ventilasjonsløsninger ønsker vi derfor å løfte kvaliteten på inneklimaet for barn og voksne på blant annet skoler, barnehager, institusjoner og kontormiljøer.

Verdensmestere i desentralisert ventilasjon
Når det kommer til ventilasjon, er vi desentraliserte langt inn i sjelen. Vi har jobbet med desentralisert ventilasjon i mer enn 30 år. Vi er markedsledende og jobber dedikert for å fortsette å være verdensmestere innenfor vår nisje. Med mer enn 120 000 installerte anlegg over hele Europa, har vi hjulpet mange til et bedre inneklima.

Hva er desentralisert ventilasjon?
Sentral ventilasjon transporterer luften via store rør og kanaler fra en sentral enhet gjennom hele bygget og ut til de enkelte rom. Desentralisert ventilasjon er lokalt plasserte ventilasjonsanlegg i hvert enkelt rom, noe som gir den optimale ventilasjonen.

Les om fordelene med en desentralisert løsning fra Airmaster:

Et godt inneklima skaper et godt liv

Et godt inneklima danner grunnlaget for at vi kan leve gode liv der vi oppholder oss innendørs. Vi tilbringer mesteparten av tiden vår innendørs, enten det er på skolen, på jobben eller hjemme. Derfor er kvaliteten på inneklimaet viktig. Et dårlig inneklima kan forårsake hodepine, tretthet, konsentrasjonsvansker, ubehag og fysiske plager som hoste, kløende øyne og allergier.

Heldigvis har samfunnet de siste årene blitt mer bevisst på viktigheten av inneklima. Derfor tar stadig flere ansvar for å skape et sunt og godt inneklima som fremmer konsentrasjon, læring, helse og velvære generelt.

4 forhold relatert til Inneklima og ventilasjon

Når man vil sikre et godt og sunt inneklima, er det spesielt fire forhold som må tas i betraktning:

1. Optiske forhold (belysning, lysinnfall osv.)
2. Akustiske forhold (støy og etterklang)
3. Termiske forhold (temperatur, luftfuktighet og lufthastighet)
4. Atmosfæriske forhold (luftkvalitet).

Ventilasjon er en viktig faktor for å skape et godt inneklima. Les mer om hvordan anlegg fra Airmaster tar hensyn til akustiske, termiske og atmosfæriske forhold.

De 3 betingelsene for inneklima og ventilasjon

For skoler og institusjoner

For skoler og institusjoner

Et sunt inneklima øker blant annet trivsel, konsentrasjon, læring og barn og unges generelle velvære. Faktisk kan et sunt inneklima utgjøre opptil et helt års forskjell i læring.

Les om dine muligheter som skole her

Skoler og institusjoner

Entreprenør eller byggherre

Entreprenør eller byggherre

Er du entreprenør eller byggherre og på utkikk etter en ventilasjonsløsning for ditt byggeprosjekt? Da bør du lese her.

Airmaster har i mer enn 30 år produsert og utviklet desentraliserte ventilasjonsanlegg – primært til skoler og institusjoner, men også til kontormiljøer og modulbygg.

Les mer

Entreprenør eller byggherre

Ventilasjon til modulbygg

Ventilasjon til modulbygg

Modulmarkedet vokser raskt – i takt med bransjens fokus på sunne og bærekraftige valg. Av samme grunn er Airmasters desentraliserte ventilasjonsanlegg et naturlig valg når det kommer til leverandør av ventilasjonsanlegg.

Les mer

Modulbygg

Kontakt oss dersom du vil vite mer om desentralisert ventilasjon

Vårt kompetente salgsteam står klare til å besvare dine spørsmål og gi deg råd om alt fra dimensjonering og konfigurasjon, til plassering og prosjektering – slik at du kan finne riktig anlegg for dine behov.

Kontakt vårt salgsteam  

Thomas Pettersen

Thomas Pettersen

Salgssjef

Kjell Erik Oseberg

Kjell Erik Oseberg

Salgssjef

Claus Pasgaard

Claus Pasgaard

Export Manager, Module

Department Export markets