Gå til hovedinnhold

Vi leverer det beste inneklimaet for fremtiden

Vi leverer det beste inneklimaet for fremtiden

Godt inneklima Gode liv

Godt inneklimaGode liv

Et godt inneklima har innvirkning på trivsel, humør, energi, kreativitet og læringsevne.

Det hjelper småbarn til å gjøre nye oppdagelser. Det støtter barnehagebarn i utviklingen av nye ferdigheter og skoleelever til å opprettholde konsentrasjonen i klasserommet.

Hos Airmaster bruker vi vår lidenskap og kunnskap til å innovere, teste og designe løsninger som gir det beste inneklimaet, og med den laveste miljøpåvirkningen med tanke på fremtiden.

Våre grunnleggere Kim Jensen og Henrik Stæhr
Våre grunnleggere
Kim Jensen og Henrik Stæhr

Det hele startet med en god idé forut for sin tid …

Vår historie

Da våre grunnleggere Henrik Stæhr og Kim Jensen lanserte Airmaster i 1991, hadde de en helt særegen idé i tankene. De ønsket å utvikle et smartere ventilasjonssystem som kunne gi et godt inneklima, uten å kaste bort energi på ubrukte arealer og kanalsystemer.

La oss spole frem til i dag. Airmaster er markedsleder innen desentralisert ventilasjon. Våre enheter skiller seg fra større sentralenheter ved at de installeres i individuelle rom eller områder for å ventilere bygninger på en lokal måte.

Vi tilbyr markedets mest omfattende produktutvalg for å kunne dekke ethvert behov. Med over 100 000 installerte enheter i industrielle, kommersielle og offentlige bygninger over hele verden, har vi blitt en erfaren og pålitelig partner.

Vi har fortsatt tilholdssted der det hele startet, nemlig i den nordlige delen av Danmark. I dag har vår familie vokst seg til mer enn 200 lidenskapelige kolleger som jobber tett sammen for å sikre at vi leverer det beste inneklimaet.

Vi er spesialister på inneklima

En lidenskap for høye standarder

Vi insisterer på å heve kvaliteten i alt vi gjør. Våre høye standarder sikres ved å ha alt samlet under ett tak i Danmark, inkludert våre dyktige spesialister på produksjon.

Mer enn 10 % av medarbeiderne jobber med å utforske nye produkter, funksjoner, teknologier og design i vår forsknings- og utviklingsavdeling.

Nyskapende inneklima i vårt testsenter

Nyskapende inneklima i vårt testsenter

 

Som en av få i bransjen har vi vårt eget toppmoderne testsenter med moderne fasiliteter bestående av lufttette og lydisolerte områder.

Dette gjør oss i stand til å teste under forskjellige forhold, dokumentere effekter og sikre at løsningene dekker våre partneres behov.

 

Hos Airmaster er vi drevet av 4 kjerneverdier.

Interessert i å bli en del av Airmaster?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere som kan hjelpe oss med å levere det beste inneklimaet.
Vi er ofte på utkikk etter nye kollegaer til produktutvikling, produksjon og montering samt salg og markedsføring.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss.

Les mer her