Gå til hovedinnhold

Airmaster er klar med et banebrytende produkt

Airmaster er klar med et banebrytende produkt

Airmaster er klar med et banebrytende produkt

Ventilasjonsselskapet Airmaster avduker nå det banebrytende produktet AMX, som er blitt klart etter mer enn fem års utvikling. Som det første produktet i sitt slag kombinerer AMX ventilasjon med temperaturkontroll – og dette er en revolusjon i markedet for ventilasjonsløsninger, som vokser raskt etter hvert som fokuset på inneklima og energieffektivitet blir større.

Airmaster har siden etableringen i 1991 posisjonert seg som en av Europas ledende produsenter av desentraliserte ventilasjonsløsninger som bidrar til et bedre inneklima spesielt i utdannings-, institusjons- og kontorbygg verden over. Nå er selskapet fra Aars i Himmerland klar med enda flere innovative ventilasjonsprodukter.

Airmaster har nettopp presentert AMX. Dette er det første produktet i sitt slag noensinne som kombinerer ventilasjon med temperaturkontroll.

- På nåværende tidspunkt er det ingen andre som kan levere et tilsvarende ventilasjonsprodukt hvor kjøle- og varmekontroll er integrert. Normalt ville man brukt tre separate enheter for henholdsvis utskifting av luft og termisk kontroll, men nå lanserer vi et produkt som kan håndtere alt sammen. Dessuten er AMX langt mer plassbesparende, energieffektiv og støysvak sammenlignet med tilsvarende alternativer. Vi er stolte over å kunne presentere dette, fordi det vil bli en «game changer» både for oss og markedet, forteller Product Manager hos Airmaster, Lars Winther.

AMX skal imøtekomme en stor etterspørsel etter energieffektive ventilasjonssystemer
Hos Airmaster er det en stor etterspørsel etter ventilasjonsløsninger både i inn- og utland, hvor inneklima for alvor har kommet på agendaen. Dette skjer samtidig med den økende interessen for mer energieffektive ventilasjonssystemer – og AMX passer perfekt inn i den ligningen:

- Behovet for et sunt inneklima vil ikke forsvinne. Tvert imot har vi de siste årene sett store private og offentlige investeringer i inneklima, men også i energieffektivisering. Dette gjelder både i Danmark og utenfor landets grenser, hvor vi har opplevd stor vekst i blant annet Tyskland og Nederland, sier Chief Commercial Officer hos Airmaster, Lasse Mikkelsen, og tilføyer:

– Nå tar vi våre ventilasjonsløsninger til neste nivå med et energieffektivt produkt som i tillegg til optimal luftutskifting også kan kjøle og varme. Det betyr at vi har et konkurransedyktig alternativ til for eksempel varmepumper, som er en populær løsning.

Lanseres i kjølvannet av store investeringer i produktutvikling
AMX-produktet har i all hemmelighet blitt utviklet over flere år og lanseres etter store investeringer i Airmasters egen utviklingsavdeling. Utviklingsavdelingen består blant annet av et 400 kvadratmeter stort testsenter, som ble innviet i januar i år.

Generelt har produktutvikling den høyeste prioriteten hos Airmaster.
- I et konkurranseutsatt og attraktivt marked må vi alltid ligge i forkant av utviklingen og våre konkurrenter. Derfor har vi gjennom en årrekke fokusert massivt på produktutvikling, og AMX er et resultat av dette. Så at vi nå er klare med et produkt av dette kaliberet er et kjempeklapp på skulderen for utviklingsavdelingen, som har jobbet hardt i mer enn fem år og som endelig kan se arbeidet bære frukter, sier Lars Winther avslutningsvis.

AMX blir en del av en helt ny produktlinje som Airmaster lanserer fortløpende. I første omgang er AMX tiltenkt spesielt for kontor- og møtelokaler, hvor det er behov for både luftutskifting og klimakontroll.

Kontakt vårt salgsteam  

Thomas Pettersen

Thomas Pettersen

Salgssjef

Kjell Erik Oseberg

Kjell Erik Oseberg

Salgssjef

Claus Pasgaard

Claus Pasgaard

Export Manager, Module

Department Export markets