Airmaster lanserer det fleksible AM 300

Den nye AM 300 er et desentralisert ventilasjonsanlegg med svært høy kvalitet, stor fleksibilitet, gjennomtenkte tekniske og brukervennlige detaljer.
Airmaster AM 300 Web

Nye AM 300 fra Airmaster er en fortsettelse av det eksisterende desentrale ventilasjonsanlegget AM 300, men med forbedringer og tilpasninger på en rekke punkter.

Grunnprinsippene til nye AM 300 er en fortsettelse av Airmasters høye standard for å oppnå et godt inneklima med minst mulig energiforbruk og best mulig «cost of life».

Nye AM 300 er spesielt fleksibel ved bruk og montering.

Med flere muligheter for plassering av inntak og avkast, samt mulighet for kanalføring av tilluft og avtrekk i rommet er det mulig å tilpasse anlegget til mange forskjellige typer rom.

En nyhet er at inntak og avkast også kan plasseres i endene av aggregatet, dette gjør at det blir veldig fleksibel med tanke på  tilpasning av inntak/avkast i yttervegg. I tillegg leveres standard innebygget adaptiv tilluftsåpning som sikrer god luftfordeling. Det er også mulighet for kanalført tilluft og avtrekk, noe som øker fleksibiliteten.

AM 300 kan styres fra et separat betjeningsdisplay, men kan også styres via Airmasters IoT-plattform «Airmaster Airlinq Online» eller kobles til et SD-anlegg.

Og mange flere detaljer. 

Et annet fokusområde har vært økt resirkuleringsevne. 

  • Enkel demontering og dermed mulighet for gjenbruk av komponenter.
  • Endrede produksjonsmetoder reduserer bruken av limstoffer med opptil 90 %.
  • Bruk av isolering laget av gjenbrukte skummaterialer og uten pigmentstoffer. 100 % polyuretangranulat som kan gjenvinnes.

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi “desentraliserte” helt inn i sjelen. Fordi vi uten sammenligning kan skape det beste inneklima og dermed den beste trivselen, når vi har føling med det enkelte rom og dets brukere – og fordi vi har ambisjoner om å hele tiden forbedre oss innen det vi holder på med.

Abonner på nyhetsbrev