Ventilasjonsprosjekt

Prosjektering, installasjon og oppstart av ventilasjonsanlegg fra Airmaster trenger ikke ta lang tid.

I eksisterende bygg som trenger en forbedring av inneklimaet, kan renoveringen enkelt deles opp i flere mindre prosjekter. Det er ikke nødvendig å renovere hele bygget med en gang.

Det installeres ofte desentraliserte Airmaster ventilasjonsanlegg mens bygget fortsatt er i bruk. Hvis det gjelder en skole, så vil det normalt være noen "vandreklasser" i byggeperioden, slik at midlertidig flytting ikke er nødvendig.

Bygningsmessig er det ikke snakk om kanaler til andre rom - tilluft og avtrekk går rett fra ventilasjonsanlegget og gjennom ytterveggen. Dermed må det ikke settes av plass til teknisk rom, og det trengs heller ikke å gjøre plass til kanaler i taket.

Det kommer heller ingen omkostninger relatert til brann- og røyksikring, siden ventilasjonsanleggene blir montert i den branncellen som de håndterer, og ikke trenger inn på andre områder.

Hvis det er et bygg med et eksisterende sentralt anlegg, som ikke kan utvides, vil et desentralisert ventilasjonsanlegg være det opplagte valget, f.eks. i et tilbygg.

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi “desentraliserte” helt inn i sjelen. Fordi vi uten sammenligning kan skape det beste inneklima og dermed den beste trivselen, når vi har føling med det enkelte rom og dets brukere – og fordi vi har ambisjoner om å hele tiden forbedre oss innen det vi holder på med.

Abonner på nyhetsbrev