Verktøy og programvare

Clientsupport

Fjernsupport

Har du bruk for fjernsupport kan vi gi fjernstøtte via Teamviewer.

TeamViewer

Airlinq User Tool

Få tilgang til de vanligste driftsdata og innstillingerne i ventilationsanleggene med Airlinq User Tool.

Airlinq Service Tool

Få tilgang til alle relevante driftsdata og innstillinger med Airlinq Service Tool i forbindelse med drift og service av ventilationsanlegget. 

Airlinq Online

Airlinq Online er en skybasert web-portal, hvor man som bruker kan betjene, overvåke og administrere alle egne Airmaster-installasjoner. Brukere får tilgang til en bestemt gruppe og dens undergrupper med en bestemt rettighetsrolle.

Airlinq Online API

Ved at bruke Airlinq Online API kan du lett og økonomisk å integrere styringen av Airmaster-ventilasjonsanlegg i dit eget grensessnitt. Kontakt Airmaster for opprettelse av bruker login.

Dimensjonering av ventilasjonsanlegg

Ventilasjonskalkulatoren forteller deg hvilket Airmaster ventilasjonsanlegg som vi anbefaler i forhold til størrelsen på rommet, og bruken.

Energikalkulator

Denne energikalkulatoren forteller deg det årlige energiforbruket til Airmasters ventilasjonsanlegg, basert på bruk og ønsket temperatur.

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi “desentraliserte” helt inn i sjelen. Fordi vi uten sammenligning kan skape det beste inneklima og dermed den beste trivselen, når vi har føling med det enkelte rom og dets brukere – og fordi vi har ambisjoner om å hele tiden forbedre oss innen det vi holder på med.

Tilmeld deg vårt nyhetsbrev !