Inneklima i verdensklasse

...tenk hvis vi kunne utvikle ventilasjonsanlegg som tok hensyn til vår atferd, vårt behov og velvære, og samtidig kunne være en del av den helt riktige energiløsningen til fremtidens sanerings- og byggeprosjekter

Det var oppgaven og forretningsideen som Henrik Stæhr og Kim Jensen formulerte i 1991 da de etablerte Airmaster i Aars.

Og ja, det lyktes. Vi har i dag et sortiment av desentrale ventilasjonsanlegg hvor dyre og energikrevende kanalføringer er erstattet med energieffektive og fleksible helhetsløsninger uten unødig energiforbruk.

Høy ytelse, intelligent behovsstyring og et svært lavt lydnivå bringer vårt ventilasjonsanlegg i verdensklasse.

Vi bruker en meget stor del av våre samlede ressurser på produktutvikling og dokumentasjon. Samlet sett jobber over 10 % av våre medarbeidere med utvikling- og dokumentasjon. Vi samarbeider med universiteter om ny teknologi, blant annet Aalborg Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Vi deltar også i flere forskningsbaserte prosjekter om fremtidens effektive desentrale ventilasjonsløsninger. Vår elektronikk blir EMC-testet etter de strengeste kravene ved anerkjente laboratorier (EMC = Electromagnetic compatibility).

Kort sagt - Airmasters ventilasjonsløsninger skal være de beste løsningene innen energieffektivt, komfortabelt og sunt inneklima.


Airmaster A/S er fortsatt under eierskap
av Henrik Stæhr og Kim Jensen
.

 


 

Registrer deg til å motta
vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av viktige nyheter innenfor inneklima, produkter og mye mer fra Airmaster. Abonner på nyhetsbrev