// 23.4.2019

Fasaderist i ny aerodynamisk konstruksjon

/Files/Billeder/Billeder/Nyhed/BoomerainNO.jpg
Airmaster introduserer en ny fasaderist, som med sin spesielle geometriske og aerodynamiske design gjør det mulig å redusere dimensjonen på fasadegjennomføringen for våre AM 1000 ventilasjonsanlegg. Der man tidligere brukte Ø400 mm gjennomføring, kan man nå bruke en Ø315 mm - uten ekstra trykktap og fare for vanninntrengning.
 

Aerodynamisk konstruksjon

Det å kunne redusere diameteren fra Ø400 mm til Ø315 mm var en oppgave vi lyktes med takket være at vi kunne utnytte Airmasters kunnskap om aerodynamikk. Formen på lamellene er utviklet slik at det kun vil oppstå begrenset turbulens på baksiden av fasaderisten. Dermed reduseres trykktapet, og energiforbruket reduseres vesentlig. Den helt spesielle geometrien er videre utformet slik at den fanger opp vanndråper, og leder de bort, slik at vanninntrengning i kanalen unngås.

Fasaderist til alle værforhold

Vi installerer Airmaster ventilasjonsanlegg i svært forskjellige geografiske forhold i Europa - Fra et mildt innenlandsklima til den barske vestkysten av f.eks. Norge. Med værforholdene kommer det forskjellige utfordringer for en fasaderist. Det har vi løst ved at vi har laget tre forskjellige varianter. Sett utenfra er de like, noe som f.eks. gjør at man kan sette forskjellige fasaderister på samme bygg, hvis det er behov for det.

Airmaster Boomerain® Ø315-1 er en fasaderist med et enkelt lag med labeller, noe som godt egnet til et vanlig innenlandsklima under beskyttende forhold med relativ passivt miljø. Airmaster Boomerain Ø315-1

Airmaster Boomerain® Ø315-2 er en fasaderist med et dobbelt lag med lameller, noe som gir bedre beskyttelse mot regnvann. Denne anbefales på steder som er noe mer utsatt, f.eks. der vestavinden av og til kan være hard.

Airmaster Boomerain Ø315-2

Airmaster Boomerain® Ø315-3 er en fasaderist med tre lag lameller, og som har en ekstra avvising av regnvann. Den er utformet for harde værforhold ved f.eks. kystnære områder, der en ekstra beskyttelse kan være nødvendig.
Airmaster Boomerain Ø315-3

Materiale

Airmaster Boomerain® Ø315 er laget av sjøvannsbestandig aluminium, og kan som tilvalg leveres pulverlakkert i alle RAL-farger.

Fordeler

  • Hulldiameteren i fasaden kan endres fra Ø400 mm til Ø315 mm.
  • Vann slipper ikke inn, selv ved høye lufthastigheter
  • Energiforbruket reduseres
  • Lavere lyd

Download brosjyre


 
Tilbage til oversigt

Registrer deg til å motta
vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av viktige nyheter innenfor inneklima, produkter og mye mer fra Airmaster. Abonner på nyhetsbrev