// 21.3.2019

Integrering av Airmaster ventilasjonsanlegg

Hvert rom og hver bygning har sine egne muligheter for hvordan ventilasjonen kan integreres. Dette har Airmaster tatt høyde for i utviklingen, og har konstruert en serie med vegghengte ventilasjonsanlegg for skoler, kontorer, møtelokaler m.m.
 

Airmasters vegghengte ventilasjonsanlegg er konstruert slik at innblåsning skjer under taket, og dermed utnyttes Coanda-effekten for optimal luftfordeling i rommet. Her er det mulig å integrere opptil 2/3 av anlegget i taket, eller montere hele anlegget under taket.

Forskjellige muligheter, med samme ventilasjonsanlegg

Fleksibiliteten til Airmasters ventilasjonsanlegg gjør at det er mulig å ta hensyn til både arkitekturen og utformingen av rommet. Som man kan se på videoen, så er det mulig å la hele Airmaster-anlegget være synlig under taket, delvis integrert i taket, eller helt integrert over et ventilasjonstak. Ved sistnevnte løsning er bare servicelemmen synlig. Brukt luft føres fra rommet via avtrekksarmatur i loftet.

Sentral styring av desentrale anlegg

Styringsmessig er det også flere forskjellige muligheter. Siden anleggene er desentrale, kan de ha hvert sitt betjeningspanel, men dette kan være upraktisk når det er mange anlegg det skal holdes et øye med. Derfor har Airmaster utviklet «Airlinq Online», som er en skybasert IoT-løsning. Airlinq Online gir deg muligheten for sentral styring og administrasjon av alle tilkoblede Airmaster ventilasjonsanlegg. Dermed kombineres fordelene til desentrale ventilasjonsanlegg med fordelene til sentral styring.


 
Tilbage til oversigt

Registrer deg til å motta
vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av viktige nyheter innenfor inneklima, produkter og mye mer fra Airmaster. Abonner på nyhetsbrev