// 11.10.2018

Sees vi på VVS-dagene?

/Files/Billeder/Billeder/Nyhed/VVSDagene2018-stor.jpg
Airmaster stiller ut på stand nr. D01-01, og vi har med ett av våre desentrale ventilasjonsanlegg i mellomstørrelse - AM 500, samt en kjølemodul som passer til denne. I tillegg demonstrerer vi vårt online styringssystem, Airlinq Online. Vi introduserer også 3D BIM-objekter i Autodesk Revit-format, slik at det blir enklere for deg å bruke Airmasters ventilasjonsanlegg i designfasen.
 

IoT-plattform

I tillegg demonstrerer vi vårt online styringssystem, Airlinq Online. Men denne IoT-plattformen får du alle fordelene med desentralisert ventilasjon – kombinert med fordelene ved å samle styring og overvåking. Airlinq Online ligger i skyen og kan nås fra en vanlig nettleser.

3D BIM-objekter

Vi introduserer også 3D BIM-objekter i Autodesk Revit-format, slik at det blir enklere for deg å bruke Airmasters ventilasjonsanlegg i designfasen. For øyeblikket er det 37 anleggsversjoner tilgjengelig, og flere kommer. 3D BIM-objektene inneholder spesifikke opplysninger om anleggene. Disse vil være tilgjengelige i planleggingsforløpet. Det dreier seg blant annet om anleggets nominelle luftmengder, ytre dimensjoner, vekt, strømforbruk, varmeflater osv. 

Det er intelligente modeller hvor du med ett klikk kan tegne ventilasjonskanaler fra anlegget i riktig dimensjon og med korrekt klassifisering av tilkoblingene, slik at det skilles mellom tilluft og fraluft.

3D BIM-objektene kan snart lastes ned gratis i Autodesk Revit-format fra vår nettside: www.airmaster-as.no/download/BIM.

Design og integrasjon

Vi har også flere integrasjons- og designmuligheter å fortelle om.

Airmasters vegghengte ventilasjonsanleggene er utviklet for å ha innblåsing rett under taket og utnytte «coanda-effekten» for optimal luftfordeling i rommet. Her er det mulighet for å montere opp til 2/3 av anlegget i taket, eller bare installere hele anlegget under taket.

I tillegg er det også mulig å bruke Airmaster-anlegget over et ventilasjonstak, der innblåsing skjer over taket. Luften vil så sive ned gjennom ventilasjonstaket og fordeles jevnt i rommet.

Håper vi sees på VVS-dagene, ellers kan du alltid kontakte oss på info@airmaster-as.no eller 990 80 444.

Med vennlig hilsen

Airmaster Norge AS


 
Tilbage til oversigt

Registrer deg til å motta
vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av viktige nyheter innenfor inneklima, produkter og mye mer fra Airmaster. Abonner på nyhetsbrev