// 11.6.2018

Er du klar for en varm sommer?

/Files/Billeder/Billeder/Nyhed/Produktnews-AMC150.jpg
Det er vi hos Airmaster siden vi har et desentralt ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og kjølemodul samlet i ett produkt. Dette nye anlegget som heter AMC 150, vil gi deg både frisk luft og komfortabel avkjøling på samme tid.
 

AMC 150 er spesielt designet for å dekke behovet for ventilasjon i mindre lokaler på 10 - 20 kvadratmeter, som f.eks. kontorer for 1 - 2 personer der det skal være et konstant behagelig arbeidsklima. AMC 150 er ytterst stillegående, og den har høy kjølekapasitet og luftutskifting. AMC 150 er derfor velegnet for kontorer der blant annet lydnivået er viktig for et godt arbeidsmiljø.

Energieffektiv

Det er selvfølgelig et lavt energiforbruk i AMC 150. I tillegg til at ventilasjonsanlegget er optimalisert mht. energiforbruket, så blir driftskostnadene holdt ytterligere nede ved hjelp av behovsstyrt ventilasjon og behovsstyrt kjøling. Det sløses ikke unødvendig med energien.

Regulering av innblåsingstemperaturen

Kjølemodulen er laget for å senke utetemperaturen med maksimalt 15°C. I tillegg til den innebygde kjølemodulen er det mulig å tilføye en varmeflate som ekstrautstyr. Dette, sammen med effektiv varmegjenvinning, gir ytterligere muligheter til å regulere innblåsingstemperaturen.

Enkel og rask installasjon

Installasjonsmessig er AMC 150 forberedt til å være så enkel som mulig. Kjølemodulen er, fra fabrikken, koblet til ventilasjonsanlegget, noe som gjør den samlede løsningen til en plug’n play-installasjon. AMC 150 er et horisontalmontert aggregat der inntaket og utløpet er vannrett på baksiden av anlegget.

Ta kontakt med oss for et tilbud, eller for å høre mer om AMC 150.

> Produktinformasjon


 
Tilbage til oversigt

Registrer deg til å motta
vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av viktige nyheter innenfor inneklima, produkter og mye mer fra Airmaster. Abonner på nyhetsbrev