// 6.6.2017

Airmaster lanserer ny AM 150 anlegg

/Files/Billeder/Billeder/Nyhed/650x393pix_AM%20150_Nyhedsbillede.jpg
Nå lanserer Airmaster en splitter ny AM 150 som erstatter de tidligere AM 100 anlegg. Det nye anlegget har økt luftkapasitet, lavere energiforbruk og høyere varmegjenvinning, som er ensbetydende med lavere driftsomkostninger – men uten at det går ut over det gode inneklimaet.
 

Med AM 150 får man et anlegg av høy kvalitet som er spesielt godt egnet for kontorer til 1-2 personer og mindre grupperom i virksomheter, på skoler eller i institusjoner. Kort sagt: mindre lokaler der det er behov for et komfortabelt inneklima som bidrar til trivsel og velvære.

Anlegget er spesielt anvendelig i lokaler på en størrelse mellom 10 og 20 m2 – alt etter hvor mange personer som er i lokalene og hvilket luftutskiftning man ønsker. AM 150 er en horisontal utgave der inntak og avkast føres vannrett bakover ut fra anlegget. Anlegget har det samme rene og enkle designet som de øvrige modellene i AM-produktserien, men nå designet har blitt enda mer diskret.

Stillegående og energieffektiv

AM 150 lever opp til alle gjeldende lydkrav, og den stillegående driften er med på å skape et sunt inneklima. Anlegget oppfyller energikravene i BR2020 til punkt og prikke og er særdeles energieffektivt.

Helautomatisk styring av flere anlegg

På tross av at det er AM-seriens minste anlegg, kan også dette anlegget leveres med Airmasters kjente og helautomatiske Airlinq-styring. Den intelligente styringen er ideell i bygninger det det er installert et større antall Airmaster-anlegg over mange lokaler. Innblåsningstemperaturen reguleres automatisk i forhold til utetemperaturen og romtemperaturen, og man kan til enhver tid lese av den aktuelle statusen til anlegget på en status-LED som er synlig foran på anlegget.

AM 150 kan optimeres enda mer

Med ekstrautstyr som bevegelsessensorer og CO2-sensorer er det mulig å behovsstyre lokalet, avhengig av hvor mange personer som befinner seg i rommet på et gitt tidspunkt. I tillegg kan man velge et F7- eller F9-filter som gir en økt partikkelfiltrering av den tilførte uteluften. Dessuten kan den helautomatiske styringen kombineres med Airmaster Airlinq® Online, hvor man via en nettportal kan overvåke og styre alle anleggene.

Bluetooth-styring for mindre installasjoner

Hos Airmaster vet vi at ikke alle kunder har bruk for den avanserte Airlinq-styringen. Derfor kan den nye AM 150 leveres med en enklere og lettere tilgjengelig Bluetooth-styring. Det er en løsning som er spesielt nyttig i bygninger med få og mindre anlegg, og der det ikke er behov for felles styring av alle Airmaster-anlegg. Via Bluetooth styres AM 150-anlegget direkte fra en smarttelefon eller et nettbrett – en enkel og lett tilgjengelig løsning. Den enorme grunnleggende funksjonaliteten er imidlertid fremdeles den samme.

Konkurransedyktig pris

Produksjon og montering av AM 150 har blitt tatt med i utviklingsprosessen helt fra begynnelsen, nettopp for å gjøre anlegget enda mer attraktivt prismessig. Dessuten har vi hos Airmaster hatt fokus på en enkel og rask installering, og at ettermontering av f.eks. en sensor eller en ekstrakomponent skal være enda enklere og raskere – for tid er penger.


 
Tilbage til oversigt

Registrer deg til å motta
vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av viktige nyheter innenfor inneklima, produkter og mye mer fra Airmaster. Abonner på nyhetsbrev