// 25.1.2017

Vi har fremtiden i kikkerten

/Files/Billeder/Billeder/Nyhed/AM%20flag650x.jpg
Våre kunder forteller os at de forventer et høyt nivå innen rehabilitering i 2017.
 

Hei

Selv om året 2017 er i godt i gang, vil vi fra Airmaster gjerne starte med å ønske deg ett godt nytt år.

Markedsstatus

Trond Brørby Salgssjef hos oss ser, at en stor del av de norske byggeprosjekter er rehabiliteringsprosjekter, og våre kunder forteller os at de forventer samme høye nivå innen rehabilitering i 2017, både for private og offentlige byggherrer.

Innenfor offentlige bygg har det allerede vært igangsatt en del skoleprosjekter, men flere står for tur i årene som kommer. Både i form av rehabilitering, men også kombinasjon rehabilitering og påbygning. Airmaster har jobbet mot skoler, barnehager og næringsbygg i 26 år, og rehabilitering markedet i Norge har tatt oss godt imot med begrunnelse i kort og effektiv innstallasjonstid og ikke minst prisgunstige løsninger.

Vi i Airmaster bruker mye tid på befaringer og prosjekteringer så det er bare å ta kontakt så skal vi hjelpe deg. Vi prosjekterer alltid etter kundens krav som for eksempel Tek 10 ( Tek 17 ) eller Arbeidstilsynets krav, vår prosjektering og befaring er selvfølgelig kostnadsfri.

Produktlansering

I september 2016 lanserte vi Airmaster Airlinq® Online, som er et nettbasert fjernstyrings- og overvåkningssystem for desentrale ventilasjonssystemer. Systemet gir fjerntilgang til driftsoptimalisering, data og alarmer, og gir vores kundene et større og mer detaljert innblikk i deres ventilasjonsinstallasjoner. Vi opplever en stor interesse etter Airmaster Airlinq® Online og etterspørselen er stadig stigende.

Hvis du ønsker at se noen referanser for skolebygg, kan du laste ned vår brosjyre på nett eller få den tilsendt pr. post.
Kontakt Trond Brørby på tb@airmaster-as.no eller ring vårt sentralbord på 99 08 04 44.

Markedsaktiviteter i 2017

Den stigende interesse etter vår desentrale løsninger har gjort, at vi i 2017 vil forsøke å få til et fabrikkbesøk ned til vår produksjon i Danmark, der vil det bli muligheter for omvisning i produksjonen og mulighet for å se hva utviklingsavdelingen jobber mot.
Ta kontakt til Trond Brørby og hør nærmere for ovenstående.

Med venlig hilsen
Airmaster AS

Trond Brørby
Mob : 97682497
Epost : tb@airmaster-as.no


 
Tilbage til oversigt

Registrer deg til å motta
vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av viktige nyheter innenfor inneklima, produkter og mye mer fra Airmaster. Abonner på nyhetsbrev