Frisk luft til trening

Det er på idrettsanlegg spesielle utfordringer når det gjelder å oppnå en konstant god luftkvalitet. Lokaler til spinning, yoga eller garderober har alle ulike belastninger, og dermed også individuelle behov for utskifting av luft.
// 2. september - 2019

Fasaderist i ny aerodynamisk konstruksjon

Airmaster introduserer en ny fasaderist, som med sin spesielle geometriske og aerodynamiske design gjør det mulig å redusere dimensjonen på fasadegjennomføringen for våre AM 1000 ventilasjonsanlegg. Der man tidligere brukte Ø400 mm gjennomføring, kan man nå bruke en Ø315 mm - uten ekstra trykktap og fare for vanninntrengning.
// 23. april - 2019

Hvor mye energi kreves det per år for å holde en skoleklasse frisk?

Et eksempel med en klasse på 28 personer...
// 27. mars - 2019

Integrering av Airmaster ventilasjonsanlegg

Hvert rom og hver bygning har sine egne muligheter for hvordan ventilasjonen kan integreres. Dette har Airmaster tatt høyde for i utviklingen, og har konstruert en serie med vegghengte ventilasjonsanlegg for skoler, kontorer, møtelokaler m.m.
// 21. mars - 2019

Sees vi på VVS-dagene?

Airmaster stiller ut på stand nr. D01-01, og vi har med ett av våre desentrale ventilasjonsanlegg i mellomstørrelse - AM 500, samt en kjølemodul som passer til denne. I tillegg demonstrerer vi vårt online styringssystem, Airlinq Online. Vi introduserer også 3D BIM-objekter i Autodesk Revit-format, slik at det blir enklere for deg å bruke Airmasters ventilasjonsanlegg i designfasen.
// 11. oktober - 2018

Hvorfor desentral ventilasjon?

Lavt energiforbruk, differensierte driftstider, enkel tilpasning til individuelle behov og mulighet for etappevis installasjon er noen av grunnene for å velge desentrale ventilasjonsløsninger fremfor sentrale. Dessuten trenger man ikke gå på kompromiss med styringen – den kan foregå sentralt. Når det gjelder installasjon, er det også en rekke muligheter. Anlegget kan være synlig installert eller integrert.
// 5. september - 2018

Ny filterstandard – EN ISO 16890

Partikkelluftfiltre til ventilasjon skal fra 1. juli 2018 overholde den nye filterstandard EN ISO 16890, som erstatter NS-EN 779:2012. Alle Airmaster-anlegg som bestilles fra 1. juli, leveres derfor med filtre i henhold til den nye standarden EN ISO 16890. Filtrene vil være merket i henhold til de nye betegnelsene.
// 18. juni - 2018

Er du klar for en varm sommer?

Det er vi hos Airmaster siden vi har et desentralt ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og kjølemodul samlet i ett produkt. Dette nye anlegget som heter AMC 150, vil gi deg både frisk luft og komfortabel avkjøling på samme tid.
// 11. juni - 2018

Airmaster lanserer ny AM 150 anlegg

Nå lanserer Airmaster en splitter ny AM 150 som erstatter de tidligere AM 100 anlegg. Det nye anlegget har økt luftkapasitet, lavere energiforbruk og høyere varmegjenvinning, som er ensbetydende med lavere driftsomkostninger – men uten at det går ut over det gode inneklimaet.
// 6. juni - 2017

Vi har fremtiden i kikkerten

Våre kunder forteller os at de forventer et høyt nivå innen rehabilitering i 2017.
// 25. januar - 2017
 | 1 2  >

Registrer deg til å motta
vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av viktige nyheter innenfor inneklima, produkter og mye mer fra Airmaster. Abonner på nyhetsbrev