Terma A/S i Lystrup

Airmaster decentral ventilation på Terma A/S

 

På Termas hovedkvarter i Lystrup har man hatt store problemer med inneklimaet.
Terma A/S utvikler høyteknologiske produkter til nasjonale forsvarsenheter, offentlige myndigheter og internasjonale organisasjoner på globalt plan. Hos Terma skal medarbeiderne holde hodet kaldt og konsentrasjonen på topp. For medarbeiderne på Terma er et godt inneklima avgjørende for kvaliteten av deres arbeid. For å skape et støysvakt, behagelig og stabilt inneklima til virksomhetens medarbeidere, har man derfor valgt å installere desentral ventilasjon fra Airmaster.

CO2 målinger på Terma
Målinger foretatt på Termas hovedkontor i Lystrup viser tydelig hvor avgjørende ventilasjon er for å senke CO2-innholdet i lokalet.
Arbeidstilsynet anbefaler at CO2-nivået ikke overskrider 1000 ppm (parts per million), men en midlertidig deaktivering av den desentrale ventilasjonen bekrefter at selv et minimalt bemannet kontor får et dårlig inneklima etter få timers bruk.
 

Airmaster decentral ventilation_CO2 måling_Terma A/S

Enkelt og problemfritt
Termas hovedkontor i Lystrup er et modulbygg, og her er desentral ventilasjon fra Airmaster spesielt velegnet da all montasje og alt installasjonsarbeid allerede foretas på montasjefabrikken.

 

< Tilbage til oversigten

 

Registrer deg til å motta
vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av viktige nyheter innenfor inneklima, produkter og mye mer fra Airmaster. Abonner på nyhetsbrev