Case

 

Skolen De Zonnebloem i Sint-Amands, Belgia

Frisk luft på en ekstremt økonomisk måte

Våren 2017 flyttet de 381 elevene på grunnskolen De Zonnebloem i Sint-Amands (Belgia) endelig inn i sin helt nye skolebygning. Takket være et nytenkende arkitektonisk konsept så ble det mulig å utnytte skolens begrensede plass helt optimalt. Et sofistikert ventilasjonssystem siker perfekt komfort og tilstrekkelig med frisk luft. Kort sagt, en skole som oppfyller alle betingelsene til et godt studiemiljø.  

 

Den nye Steinerbarnehagen i Turnhout, Belgia

Kreativ med ventilasjonen

De optimale forholdene for undervisning er ikke bare et resultat av design, layout og møblering av klasserommene. Barn og voksne kan også nyte godt av kontinuerlig utskiftning av luften, slik at man får et godt inneklima. 

 

 

Gate 21-prosjektet

Skolerenovering i en helhet

Gate 21-prosjektet er et samarbeid mellom skole, kommune, private virksomheter og kunnskapsinstitusjoner som sammen utvikler innovative, helhetsorienterte løsninger.

 

 

Bergsøy skule avdeling Borga

– Vi har et helt anna inneklima nå

Desentral ventilasjon har gitt gode resultater på Bergsøy skule avdeling Borga i Fosnavåg. Det fastslår Philipp Kessler-Myking, prosjektleder i eiendomsavdelingen til Herøy kommune.

 

  Bergsøy skule og Philipp Kessler-Myking

Tranbjergskolen afdeling Grønløkke, Danmark

Bedre indeklima og lavere energiregning

Aarhus Kommune i Danmark besluttede at renovere Tranbjergskolen afdeling Grønløkke som et Aa+ Energirenoveringsprojekt, og der blev dermed stillet krav til såvel forbedring af indeklima, som besparelser på energiregningen.

 

 

Gl. Hasseris skole
Inneklimaet i klasselokalene på Gl. Hasseris Skole var blitt for dårlige. Elevene kunne ikke konsentrere seg ordentlig og fikk ofte hodepine.

 

Agerbæk Skole
På Agerbæk Skole i Sør-vestjylland har Varde Kommune klart å skape et behagelig inneklima for lærere og elever - både i vanlige undervisningslokaler og faglokalene.

 

Terma
På Termas hovedkvarter i Lystrup har man hatt store problemer med inneklimaet.

 
Referanseliste

Registrer deg til å motta
vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av viktige nyheter innenfor inneklima, produkter og mye mer fra Airmaster. Abonner på nyhetsbrev