Gå til hovedinnhold

Tilbehør til ventilasjonsanlegg

Airmaster tilbyr forskjellig tilbehør og reservedeler til våre ventilasjonsanlegg og kjølemoduler.

Ventilasjonsanlegg og kjølemoduler leveres med filtre i henhold til standard EN ISO 16890, og vi anbefaler at det benyttes ventilasjonsfilter med samme kvalitet ved bytte.

Airmasters egenutviklede ventilasjonsrist, Boomerain er tilgjengelig i Ø160, Ø200, Ø250 og Ø315, og i tillegg har vi en rekke produkter for montering og til takgjennomføring.

Produktkatalog 6.0

Melde deg på! - Du vil da motta Airmasters nyeste produktkatalog.

Produktkatalog 6.0

Når skal et filter skiftes?

Filterklassifikasjoner

Filterklassifikasjoner

Airmaster ventilasjonsanlegg er fabrikklevert med filtre i henhold til siste standard, ISO 16890.

ISO 16890 bruker betegnelser som klassifiserer effektiviteten av filtreringen i forhold til partikkelstørrelsene. PM1, PM2.5 og PM10 indikerer partikkelstørrelsen i µm, der 10 µm er den største partikkelen og 1 µm er den minste partikkelen.

PM innledes med en e (ePM) som angir effektiviteten til separasjonskapasiteten for partikkelstørrelsen og som er gitt i %. F.eks. kan et filter som oppfyller kravene til ISO ePM1 (>55%) separere mer enn 55% av partiklene i størrelsen 1 µm.

De nevnte ISO 16890-klassifiseringene er våre mest brukte filterklasser. Andre filterklasser kan leveres på forespørsel.

Sunn fornuft gir bærekraftige resultater

Sunn fornuft gir bærekraftige resultater

Hos Airmaster fokuserer vi på å redusere vår påvirkning på miljøet. Vi mener at det er vårt ansvar som organisasjon å sikre at produktene våre støtter den grønne omstillingen og fremtidige generasjoner.

Vi er for tiden i ferd med å utvide produktspesifikke EPD-er (Environmental Product Declarations) over hele vårt sortiment.

Vi fokuserer på å optimalisere interne prosesser ved å sortere avfall, bruke overflødige ressurser og implementere nye tiltak for å minimere CO2-utslippene våre.

Download EPD-rapport

Kontakt oss dersom du vil vite mer om desentralisert ventilasjon

Vårt kompetente salgsteam står klare til å besvare dine spørsmål og gi deg råd om alt fra dimensjonering og konfigurasjon, til plassering og prosjektering – slik at du kan finne riktig anlegg for dine behov.

Kontakt Airmaster