Facaderist i aerodynamisk konstruksjon

Airmaster introduserer en ny fasaderist, som med sin spesielle geometriske og aerodynamiske design gjør det mulig å redusere dimensjonen på fasadegjennomføringen for våre AM 1000 ventilasjonsanlegg. Der man tidligere brukte Ø400 mm gjennomføring, kan man nå bruke en Ø315 mm - uten ekstra trykktap og fare for vanninntrengning.
Airmaster-Boomerain.jpg

Airmaster Boomerain®

Fasaderist til alle værforhold

Vi installerer Airmaster ventilasjonsanlegg i svært forskjellige geografiske forhold i Europa - Fra et mildt innenlandsklima til den barske vestkysten av f.eks. Norge. Med værforholdene kommer det forskjellige utfordringer for en fasaderist. Det har vi løst ved at vi har laget tre forskjellige varianter. Sett utenfra er de like, noe som f.eks. gjør at man kan sette forskjellige fasaderister på samme bygg, hvis det er behov for det.

Aerodynamisk konstruksjon

Det å kunne redusere diameteren fra Ø400 mm til Ø315 mm var en oppgave vi lyktes med takket være at vi kunne utnytte Airmasters kunnskap om aerodynamikk. Formen på lamellene er utviklet slik at det kun vil oppstå begrenset turbulens på baksiden av fasaderisten. Dermed reduseres trykktapet, og energiforbruket reduseres vesentlig. Den helt spesielle geometrien er videre utformet slik at den fanger opp vanndråper, og leder de bort, slik at vanninntrengning i kanalen unngås.

 

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi “desentraliserte” helt inn i sjelen. Fordi vi uten sammenligning kan skape det beste inneklima og dermed den beste trivselen, når vi har føling med det enkelte rom og dets brukere – og fordi vi har ambisjoner om å hele tiden forbedre oss innen det vi holder på med.

Abonner på nyhetsbrev