6 FORDELER DU BØR VITE OM
desentral ventilasjon

 

1 Behovsstyrt ventilasjon - rom for rom
Desentral ventilasjon tar hensyn til våre behov for å kunne tilpasse inneklimaet til egne ønsker. Desentral ventilasjon er lik med individuell ventilasjon i hvert enkelte rom, og kun når det er behov for det.

2 Lavt energiforbruk med høy varmegjenvinning
Det desentrale anlegget er plassert i rommet, i nærheten av ytterveggen. Den svært korte transporten av uteluften, og en varmeveksler som sitter rett ved siden av i anlegget, bidrar til et svært lavt energiforbruk. Våre varmevekslere presterer opptil 85% målt som tørr virkningsgrad i henhold til EN308, og opptil 95% hvis kondenseringen tas med.

3 Ingen støyproblemer
Ved desentral ventilasjon er det ikke behov for lange kanaltilkoblinger. Ingen støyproblemer.
Ved desentral ventilasjon er det ikke behov for lange kanaltilkoblinger.

4 Behagelig romtemperatur
Airmaster tilbyr, som de eneste, mulighet for en integrert kjølemodul i ventilasjonsløsningene. Den spesialutviklede kjølemodulen er designet til å senke temperaturen på luften som kommer utenfra med opptil 15°C. Det gir økt komfort i de rommene hvor det i perioder blir varmt.

5 Montasje
Det desentrale ventilasjonsanlegget er lett og raskt å montere, dvs. at den daglige bruken av et rom ikke avbrytes eller forstyrres over lenger tid. Få timers adgang til rommet, og anlegget er installert og klart til bruk. Lave monteringsomkostninger – problemfri montasje.

6 Vedlikehold
Vedlikehold av anlegget er minimal. Alle anleggets komponenter er av høyeste kvalitet, og vanlig vedlikehold vil som utgansgpunkt bare bestå av filterskifte 1-2 ganger årlig.

 

Se installasjonsfilm


Se filterfilm

 

 

Registrer deg til å motta
vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av viktige nyheter innenfor inneklima, produkter og mye mer fra Airmaster. Abonner på nyhetsbrev